Acest site web este administrat de Ionescu Mihaela P.F.A  avand codul de inregistrare fiscala 32418843, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. F10/961/31.10.2013.

Aici veti gasi lucrari realizate manual , unicate sau in serie mica (globuri Craciun sau bratari martisor). Toate sunt lucrate cu grija si atentie la detalii, cu materiale de calitate.

Bijuteriile sunt lucrate cu pietre semipretioase, margele de sticla Cehia, margele japoneze Toho sau Delica, perle si cristale Swarovski, piele naturala si accesorii metalice din inox.

Tehnicile de lucru sunt diverse, de la simple pana la complicate cum sunt tehnica “soutache” , “peyote” sau broderia de margele.  Acestea necesita talent, indemanare, rabdare, atentie la detalii si foarte mult timp de lucru.

Pentru realizarea decoratiunilor de Craciun se folosesc globuri de sticla foarte fine, suflate de artizani romani, dantele de calitate (din India, Cehia, China, Tailanda) flori si Frunze artificiale de calitate conuri de pin sau tuia, panglici dublu satinate produse in Romania.

Produsele prezentate pe acest site sunt destinate atat pentru placerea fiecaruia cat si pentru a fi oferite cadou. Ambalajele folosite sunt frumoase, elegante si de foarte buna calitate. Folosim cutii importate din Italia, China si chiar cutii de lux, fabricate manual in Romania.

E-cadouri.net este un site de prezentare a produselor noastre. Daca nu regasiti  in produsele prezentate exact ceea ce doriti nu ezitati sa ne contactati pentru a verifica  capacitatea noastra de a furniza produsul dorit sau furnizarea lui in conditiile agreate (ambalari speciale, inscriptionari/personalizari).

Produsele fiind handmade nu se pot da discounturi semnificative pentru cantitati mari, dar se pot gasi solutii de adaptare a modelelor existente la  pretul agreat de cumparator.

In cazul comenzilor mari pentru  sarbatorile de Craciun se pot acorda discounturi pentru comenzile plasate cu cel putin 2 luni inainte.

 

Despre noi 1