Cadou Crăciun – cutie glob sticlă 10cm

50,00 lei340,00 lei

Unul dintre trendurile foarte apreciate, mai ales de către designerii de interior, este bradul monocrom, adică decorat cu o singură culoare predominantă. Un astfel de pom de Crăciun este foarte elegant și impunător. Cea mai îndrăgită culoare pentru ornamentele de Crăciun, după cea roșie, este albul. Acesta simbolizează stratul de zăpadă care împodobește orașele sau peisajele montane. De asemenea, insuflă puritate și spiritualitate.

Descriere

Cadou Crăciun – cutie glob sticlă 10cm

Glob sticlă fină, vopsit alb mat cu vopsea aderentă sticlă (produsă în Finlanda)

Materiale:
 • glob sticlă fină
 • dantelă lucrată din silicon
 • vopsea mată albă
 • stativ metalic vopsit auriu sau alb.
Dimensiuni:
 • diametru glob sticlă 10 cm
 • înălțime stativ metalic 22 cm

Globul este din sticlă fină, suflată de artizani români.

Se va feri de umezeală sau căldură excesivă.

Pentru vârf de brad asemănător vă rugăm specificați în Notă comandă. Veți fi contactat pentru detalii și preț.

Produsul se vinde în diverse tipuri de ambalare.

 

CUTIILE FOLOSITE SUNT FRUMOASE ŞI BINE EXECUTATE, ADUSE DIN IMPORT SAU EXECUTATE LA COMANDĂ

 

 1. Glob fără cutie cadou. Va fi expediat bine asigurat în folie cu bule și cutie carton transport.
 2. Cutie cadou individuală, 12x12x12 cm. Este executată la comandă, din carton gros rigid 1,5 mm îmbrăcat în hărtie fină, iscripționată cu auriu. Capacul este decorat cu fundă saten și alte mici decorațiuni specifice  Crăciunului.
 3. Cutie cadou înaltă, 11x11x24 cm. Este produsă în Italia, din carton alb texturat, cu aspect de piele naturală și folie rigidă transparentă. Este destinată ambalării stativului metalic cu globul comandat.
 4. Cutie cadou deluxe mare, tip carte, 34x22x11cm, pentru seturi de 6 globuri. Executată la comandă, din carton mucava gros de 2 mm, îmbrăcat în hârtie roșie fină texturată. Capac inscripționat cu auriu exterior și interior, cu panglici saten pentru închidere.

MOD DE REALIZARE:
 • Cu o spatulă se umple  matrița cu un gel siliconat special, și se întinde foarte bine și în toate direcțiile, pentru a se distribui uniform, fără ”bule” în interior. Excesul de gel se îndepărtează cât se poate de bine cu spatula. Se lasă la uscat cel puțin 24 de ore. Cu diluant se îndepartează pelicula subțire de silicon rămasă pe matriță, astfel încât modelul obținut să aibă marginile foarte bine definite. Se scoate modelul din matrită, cu mare grijă pentru a nu  se rupe dantela.
 • Globul de sticlă se spală și se degresează foarte bine.
 • Dantela se lipește pe glob, având mare grijă în ce poziție se așează.  Acestea trebuie să se ”închidă” în jurul globului, pe centrul acestuia, fară ajustări/deplasări  ce ar duce la întinderea adezivului pe glob
 • Se pulverizează globul cu dantelă în două, trei straturi cu vopsea albă mată. După uscare, dantela se colorează prin tamponare ușoară cu vopsea acrilică diverse culori, având grijă sa nu murdărim globul alb.
 • Se atașează șnurul de prindere în brad.

BRADUL DE CRĂCIUN – CEL MAI REPREZENTATIV PENTRU SĂRBĂTORILE DE IARNĂ –  SENSO DAYS BLOG

 

Puține momente din an se compară cu sărbătorile de iarnă. Perioada Crăciunului este una plină de farmec și semnificație, presărată cu bucurii, cadouri și momente speciale. Probabil că cea mai așteptată tradiție este aceea a împodobirii bradului. Pe măsură ce acesta este decorat cu globuri, luminițe și beteală, spiritul Crăciunului își face din ce în ce mai simțită prezența.

În tradiția creștină, istoria împodobirii bradului începe din în secolul al 16-lea. Se consideră că prima persoană care a așezat ornamente într-un astfel de copac a fost Martin Luther, reformatorul protestant. În acest scop, el a folosit lumânări. Înainte de această etapă, preoții din secolele precedente foloseau crenguțe proaspete drept ofrandă pentru divinitate cu ocazia sărbătorilor.

Persoanele rafinate, preocupate de decorațiuni interioare și cu simț estetic vor dori să se bucure de un brad aspectuos și elegant.

Pe Senso Days Blog  vei găsi o serie de sfaturi și recomandări pentru decorarea acestuia, dar și numeroase idei care să te inspire. Articolul cuprinde:

 • Etape și reguli estetice privind împodobirea bradului de Crăciun
 • Idei pentru împodobirea bradului de Crăciun
  • Brazi de Crăciun decorați în stil tradițional
  • Brazi de Crăciun împodobiți în stil și nuanțe moderne
  • Brazi de Crăciun decorați monocrom
 • Brazi de Crăciun neconvenționali

Informații suplimentare

Ambalare cadou

1 glob cu stativ in cutie alba cu fereastra transparenta 11 x 11 x 24 cm, 1 glob in cutie  rosie cu funda si decor 12 x 12 x 15 cm, 6 globuri in cutie rosie 34 x 22 x 11, Fără cutie cadou

S-ar putea să-ți placă și…