Ghirlandă lungă decor șemineu, 130 cm

550,00 lei

Termen de execuție 4-5 zile lucrătoare.

La cerere se poate realiza asemănător pe diverse mărimi și culori.

Descriere

Ghirlandă lungă decor șemineu, 130 cm

 

Aranjament decor Crăciun, lung, potrivit pentru decorarea diverselor piese de mobilier, semineelor sau a meselor festive de dimensiuni mari.

Este realizat din ghirlandă din brad artificial, de calitate , ”pudrată” cu alb,  decorat cu conuri de pin mediteranean mari  și diverse flori si frunze artificiale, toate vopsite alb cu mici tușe de auriu.

Pe mijloc are un mic platoru rigid, de sustinere, capetele fiind însă libere. Astfel, ghirlanda  se poate aranja dupa dorință, dreaptă sau curbată sau să atârne intr-o parte.

Dimensiuni:
  • Lungime 130 cm
  • Lățime maxima 32 cm (frunzele se pot strânge pentru suprafețe mai mici. De exemplu, in imaginile atașate este așezată pe piese de mobilier de 40 respectiv 20 cm)
  • Înălțime maxomă, în zona centrală 20 cm

 

La cerere se poate realiza asemănător pe diverse mărimi și culori.

Crăciunul este plin de tradiții și obiceiuri, mai vechi sau mai noi, este magia sărbătorilor petrecute alături de cei dragi. De la decorarea casei și impodobirea bradului, până la deschiderea cadourilor în dimineața de Crăciun, totul are în centru bucuria din ochii celor pe care îi iubim și căldura momentelor speciale trăite împreună
Decorațiunile speciale pentru Crăciun, creație proprie Minina, sunt realizate manual, cu pasiune și atenție la detalii. Veți putea crea o atmosferă festivă de Sărbători plină de căldură, unde vă veți simți minunat împreună cu cei dragi.

S-ar putea să-ți placă și…