Glob 10cm sticlă cu dantelă, cutie cadou

60,00 lei380,00 lei

Pentru iubitorii de vintage, baroque, arabescuri, castele medievale și paftale metalice decorative din tinutele cavalerilor medievali – un glob cu dantelă model baroque, vopsit în nuanțe metalice de argintiu și auriu.

Un glob inedit, diferit de ornamentele tradiționale ale Crăciunului, care sigur nu va trece neobservat.

Având la dispoziție ambalări diverse –  set sau un singur glob, cu stativ metalic sau fără, în cutii de calitate import Italia sau executate pe comandă – puteți alege un cadou mai mic sau mai mare, după preferință sau nevoie.

Descriere

Glob 10cm sticlă cu dantelă, cutie cadou

Materiale:

 • glob sticlă fină
 • dantelă model baroque

Dimensiuni:

 • diametru glob sticlă 10 cm
 • înălțime stativ metalic 22 cm

Se va feri de umezeală sau căldură excesivă.

Globul este din sticlă fină, suflată de artizani români.

Produsul se vinde în diverse tipuri de ambalare.

CUTIILE FOLOSITE SUNT FRUMOASE ŞI BINE EXECUTATE, ADUSE DIN IMPORT SAU EXECUTATE LA COMANDĂ
 1. Glob fără cutie cadou. Va fi expediat bine asigurat în folie cu bule și cutie carton transport.
 2. Cutie cadou individuală, 12x12x12 cm. Este executată la comandă, din carton gros rigid 1,5 mm îmbrăcat în hărtie fină. Este iscripționată cu auriu. Capacul este decorat cu fundă saten și alte mici decorațiuni specifice  Crăciunului.
 3. Cutie cadou înaltă, 11x11x240 cm. Este produsă în Italia, din carton alb texturat, cu aspect de piele naturală și folie rigidă transparentă. Este destinată ambalării stativului metalic cu globul comandat.
 4. Cutie cadou deluxe mare, tip carte, 34x22x11cm, pentru seturi de 6 globuri. Executată la comandă, din carton mucava gros de 2 mm, îmbrăcat în hârtie roșie fină texturată. Capac inscripționat cu auriu exterior și interior, cu panglici saten pentru închidere.

Mod de realizare:

 • Se decupează din metrajul de dantelă, urmând modelul, anumite părți ale acesteia. Alegerea lor se stabilește prin mai multe încercări. Trebuie să fie destul de mici încât să nu se deformeze la curbarea lor pe glob, dar  să și cuprindă întreg globul, relativ uniform, fără a se suprapune.
 • Formele astfel alese se curăță apoi (prin tăiere sau ardere) de eventuale imperfectiuni, fire sau elemente de legătură dintre piesele principale ale dantelei.
 • Cu pistolul de lipit la cald se aplică siliconul fierbinte pe spatele dantelei, urmând fiecare  detaliu al acesteia. Se lipește  pe glob, cât de precis și de rapid posibil, pentru a evita răcirea siliconului. Se curăță cu grijă firele subțiri de silicon ce ramân atașate de dantelă.
 • Globul astfel obținut se pulverizeaza alternativ, în mai multe straturi,  cu vopsea spray argintiu și auriu, până se obține efectul dorit. La acest model am ales să predomine argintiul, ceea ce creează impresia de glob și dantelă metalică vintage.

Informații suplimentare

Ambalare cadou

1 glob cu stativ in cutie alba cu fereastra transparenta 11 x 11 x 24 cm, 1 glob in cutie  rosie cu funda si decor 12 x 12 x 15 cm, 6 globuri in cutie rosie 34 x 22 x 11, Fără cutie cadou

S-ar putea să-ți placă și…