Glob mare cu flori, cu stativ 24 cm

95,00 lei120,00 lei

Cum un brad de Crăciun tradițional nu este niciodată prea încarcat, un glob  cadou va fi primit întotdeauna cu plăcere. Chiar dacă nu impodobești brad, varianta Glob cu stativ e perfectă pentru a decora casa sau biroul  de Sărbători!

Descriere

Glob mare cu flori, cu stativ sau fără

Glob sticla fină, suflat de artizani români, cu diametrul de 10 cm.

Este vopsit în negru mat cu nuanțe de roșu grena.

Deasupra are un aranjament din flori roșii și frunze artificiale, prelucrate și vopsite în negru cu grena și auriu.

Produsul Se Vinde În Diverse Tipuri De Ambalare.

 

CUTIILE FOLOSITE SUNT FRUMOASE ŞI BINE EXECUTATE, ADUSE DIN IMPORT SAU EXECUTATE LA COMANDĂ

 

  1. Glob fără cutie cadou. Va fi expediat bine asigurat în folie cu bule și cutie carton transport.
  2. Cutie cadou individuală, 12x12x15 cm. Este executată la comandă, din carton gros rigid 1,5 mm îmbrăcat în hărtie fină. Este iscripționată cu auriu. Capacul este decorat cu fundă saten și alte mici decorațiuni specifice  Crăciunului.
  3. Cutie cadou înaltă, 11x11x24 cm. Este produsă în Italia, din carton alb texturat, cu aspect de piele naturală și folie rigidă transparentă. Este destinată ambalării stativului metalic cu globul comandat.

Pe site puteți găsi aranjamente cu lumânări decorate în același stil

Crăciunul este plin de tradiții și obiceiuri, mai vechi sau mai noi, este magia sărbătorilor petrecute alături de cei dragi. De la decorarea casei și impodobirea bradului, până la deschiderea cadourilor în dimineața de Crăciun, totul are în centru bucuria din ochii celor pe care îi iubim și căldura momentelor speciale trăite împreună
Decorațiunile speciale pentru Crăciun, creație proprie Minina, sunt realizate manual, cu pasiune și atenție la detalii. Veți putea crea o atmosferă festivă de Sărbători plină de căldură, unde vă veți simți minunat împreună cu cei dragi.

Informații suplimentare

Ambalare cadou

1 glob cu stativ in cutie alba cu fereastra transparenta 11 x 11 x 24 cm, 1 glob in cutie  rosie cu funda si decor 12 x 12 x 15 cm, Fără cutie cadou

S-ar putea să-ți placă și…