Glob model baroque roșu auriu, 10 cm

80,00 lei500,00 lei

Elegantia, luxul și nostalgia sunt elemente esențiale ale stilului baroc. Decorațiunile de Crăciun baroque sunt o modalitate elegantă și sofisticată de a aduce spiritul sărbătorilor în casa ta.

 

Descriere

Glob model baroque roșu auriu

Materiale:
 • glob sticlă fină
 • lut de modelaj
 • șnur rotund auriu aspect metalizat
 • stativ metalic vopsit auriu sau negru.
Dimensiuni:
 • diametru glob sticlă 10 cm
 • înălțime stativ metalic 22 cm

Globul este din sticlă fină, suflată de artizani români.

Se va feri de umezeală sau căldură excesivă.

Pentru vârf de brad asemănător vă rugăm specificați în Notă comandă. Veți fi contactat pentru detalii și preț.

Produsul se vinde în diverse tipuri de ambalare.

CUTIILE FOLOSITE SUNT FRUMOASE ŞI BINE EXECUTATE, ADUSE DIN IMPORT SAU EXECUTATE LA COMANDĂ
 1. Glob fără cutie cadou. Va fi expediat bine asigurat în folie cu bule și cutie carton transport.
 2. Cutie cadou individuală, 12x12x12 cm. Este executată la comandă, din carton gros rigid 1,5 mm îmbrăcat în hărtie fină. Este iscripționată cu auriu. Capacul este decorat cu fundă saten și alte mici decorațiuni specifice  Crăciunului.
 3. Cutie cadou înaltă, 11x11x24 cm. Este produsă în Italia, din carton alb texturat, cu aspect de piele naturală și folie rigidă transparentă. Este destinată ambalării stativului metalic cu globul comandat.
 4. Cutie cadou deluxe mare, tip carte, 34x22x11cm, pentru seturi de 6 globuri. Executată la comandă, din carton mucava gros de 2 mm, îmbrăcat în hârtie roșie fină texturată. Capac inscripționat cu auriu exterior și interior, cu panglici saten pentru închidere.

Mod de realizare:
 • Se umple matrița cu lut de modelaj și se presează foarte bine, pentru a se distribui uniform, fără ”bule”. Excesul de lut se îndepărtează cu o lamă , cu grijă pentru a nu tăia matrița sau rupe modelul. Cu foarte mare atenție se scoate forma obținută, căt este udă și maleabilă  și se lipeste pe globul bine degresat în prealabil. Se repeta pentru toate cele trei modele baroque ce înconjoară globul, Se acoperă modelul cu o folie stretch perforată (pentru a permite uscarea) pentru a preveni deplasarea formei în timpul uscării lutului. Se lasă la uscat cel putin 24 ore.
 • După uscarea perfectă a lutului, globul astfel obținut se pulverizează în două, trei straturi cu vopsea  roșie  cu aderență bună la sticlă. După uscare se pulverizează doar în partea de sus cu spray auriu lucios.
 • Modelul baroque este apoi pelucrat cu pastă de învechire/patinare, ce intră în adânciturile modelului. Cu o cărpa moale se șterge cu diluant surplusul de pastă de pe model și glob. Pe proeminențele modelului se aplică  ceară  aurie.
 • Se lasă la uscat/aerisit cel puțin 24 de ore pentru uscarea perfectă și eliminarea mirosului de diluant.

Bradul de Crăciun – ce l mai reprezentativ pentru Sărbătorile de iarnă –  Senso Days Blog

Puține momente din an se compară cu sărbătorile de iarnă. Perioada Crăciunului este una plină de farmec și semnificație, presărată cu bucurii, cadouri și momente speciale. Probabil că cea mai așteptată tradiție este aceea a împodobirii bradului. Pe măsură ce acesta este decorat cu globuri, luminițe și beteală, spiritul Crăciunului își face din ce în ce mai simțită prezența.

În tradiția creștină, istoria împodobirii bradului începe din în secolul al 16-lea. Se consideră că prima persoană care a așezat ornamente într-un astfel de copac a fost Martin Luther, reformatorul protestant. În acest scop, el a folosit lumânări. Înainte de această etapă, preoții din secolele precedente foloseau crenguțe proaspete drept ofrandă pentru divinitate cu ocazia sărbătorilor.

Persoanele rafinate, preocupate de decorațiuni interioare și cu simț estetic vor dori să se bucure de un brad aspectuos și elegant.

Pe Senso Days Blog  vei găsi o serie de sfaturi și recomandări pentru decorarea acestuia, dar și numeroase idei care să te inspire. Articolul cuprinde:

 • Etape și reguli estetice privind împodobirea bradului de Crăciun
 • Idei pentru împodobirea bradului de Crăciun
  • Brazi de Crăciun decorați în stil tradițional
  • Brazi de Crăciun împodobiți în stil și nuanțe moderne
  • Brazi de Crăciun decorați monocrom
 • Brazi de Crăciun neconvenționali

 

Informații suplimentare

Ambalare cadou

1 glob cu stativ in cutie alba cu fereastra transparenta 11 x 11 x 24 cm, 1 glob in cutie  rosie cu funda si decor 12 x 12 x 15 cm, 6 globuri in cutie rosie 34 x 22 x 11, Fără cutie cadou

S-ar putea să-ți placă și…