Glob roșu arabesque 10cm, ambalare cadou

85,00 lei540,00 lei

Descriere

Glob roșu arabesque 10cm, ambalare cadou
Materiale:
 • glob sticlă fină
 • gel silicon special pentru turnare în matriță
 • pastă/patină de învechire
 • panglică organza roșu-vișiniu
 • stativ metalic vopsit auriu sau negru.
Dimensiuni:
 • diametru glob sticlă 10 cm
 • înălțime stativ metalic 22 cm

Globul este din sticlă fină, suflată de artizani români.

Se va feri de umezeală sau căldură excesivă.

Pentru vârf de brad asemănător vă rugăm specificați în Notă comandă. Veți fi contactat pentru detalii și preț.

Produsul se vinde în diverse tipuri de ambalare.

CUTIILE FOLOSITE SUNT FRUMOASE ŞI BINE EXECUTATE, ADUSE DIN IMPORT SAU EXECUTATE LA COMANDĂ
 1. Glob fără cutie cadou. Va fi expediat bine asigurat în folie cu bule și cutie carton transport.
 2. Cutie cadou individuală, 12x12x12 cm. Este executată la comandă, din carton gros rigid 1,5 mm îmbrăcat în hărtie fină. Este iscripționată cu auriu. Capacul este decorat cu fundă saten și alte mici decorațiuni specifice  Crăciunului.
 3. Cutie cadou înaltă, 11x11x24 cm. Este produsă în Italia, din carton alb texturat, cu aspect de piele naturală și folie rigidă transparentă. Este destinată ambalării stativului metalic cu globul comandat.
 4. Cutie cadou deluxe mare, tip carte, 34x22x11cm, pentru seturi de 6 globuri. Executată la comandă, din carton mucava gros de 2 mm, îmbrăcat în hârtie roșie fină texturată. Capac inscripționat cu auriu exterior și interior, cu panglici saten pentru închidere.

Mod de realizare:
 • Avem nevoie de 4 modele pentru acest glob. Un model se obține astfel: cu o spatulă se întinde în  matriță un gel special siliconat și se presează foarte bine, pentru a se distribui uniform, fără ”bule”. Excesul de gel se îndepărtează cât se poate de bine. Se lasă la uscat cel puțin 24 de ore. Cu diluant se îndepartează urmele de silicon în exces de pe matriță, astfel încât modelul obținut să aibă marginile foarte bine definite. Se scoate modelul din matrită, cu mare grijă pentru a nu  se rupe.  Cele 4 modele se vopsesc cu auriu și, după uscare, se lipesc pe globul bine degresat în prealabil, având mare grijă în ce poziție se așează.  Acestea trebuie să se ”închidă” în jurul globului, fară ajustări/deplasări  ce ar duce la întinderea adezivului pe glob.  Se lasă la uscat cel putin 24 ore.
 • Partea inferioară a globului va fi  acoperită cu un ”primer” pentru a asigura aderența și uniformitatea culorii acrilice roșii.
 • Modelul arabesque este apoi pelucrat cu pastă de învechire/patinare. Cu o cărpă moale se șterge cu diluant surplusul de pastă de pe model și glob. Pentru a îndeparta eventualele pete de patină de pe model, acesta se lustruiește la final cu ceară aurie.
 • Se lasă la uscat/aerisit cel puțin 24 de ore pentru uscarea perfectă și eliminarea mirosului de diluant.

Bradul de Crăciun – cel mai reprezentativ pentru Sărbătorile de iarnă –  Senso Days Blog

Puține momente din an se compară cu sărbătorile de iarnă. Perioada Crăciunului este una plină de farmec și semnificație, presărată cu bucurii, cadouri și momente speciale. Probabil că cea mai așteptată tradiție este aceea a împodobirii bradului. Pe măsură ce acesta este decorat cu globuri, luminițe și beteală, spiritul Crăciunului își face din ce în ce mai simțită prezența.

În tradiția creștină, istoria împodobirii bradului începe din în secolul al 16-lea. Se consideră că prima persoană care a așezat ornamente într-un astfel de copac a fost Martin Luther, reformatorul protestant. În acest scop, el a folosit lumânări. Înainte de această etapă, preoții din secolele precedente foloseau crenguțe proaspete drept ofrandă pentru divinitate cu ocazia sărbătorilor.

Persoanele rafinate, preocupate de decorațiuni interioare și cu simț estetic vor dori să se bucure de un brad aspectuos și elegant.

Pe Senso Days Blog  vei găsi o serie de sfaturi și recomandări pentru decorarea acestuia, dar și numeroase idei care să te inspire. Articolul cuprinde:

 • Etape și reguli estetice privind împodobirea bradului de Crăciun
 • Idei pentru împodobirea bradului de Crăciun
  • Brazi de Crăciun decorați în stil tradițional
  • Brazi de Crăciun împodobiți în stil și nuanțe moderne
  • Brazi de Crăciun decorați monocrom
 • Brazi de Crăciun neconvenționali

 

Informații suplimentare

Ambalare cadou

1 glob cu stativ in cutie alba cu fereastra transparenta 11 x 11 x 24 cm, 1 glob in cutie  rosie cu funda si decor 12 x 12 x 15 cm, 6 globuri in cutie rosie 34 x 22 x 11, Fără cutie cadou

S-ar putea să-ți placă și…