Bratara lata perle cultura 2

Ne pregatim de Martisor

Sarbatorile au trecut. Punem deoparte delicatele globuri si toate celelalte materiale pentru decoratiunile de Craciun si mergem mai departe.

Cum spun eu, ma mananca degetele, mi-e dor de “medregalit” bijuterii

Cei care imi impartasesc pasiunea pentru lucrurile frumoase si migaloase stiu ca, desi pentru restul lumii 1 martie, cu ghiocei si un pic de caldura, este inca departe, pentru noi este foarte aproape.

Deci, ne pregatim de martisor.

Martisorul este o traditie frumoasa. Si eu sunt adepta pastrarii traditiilor.

Dar, inevitabil, acestea se modifica de-a lungul timpului.

Daca initial important era snurul alb cu rosu, mai tarziu a aparut acel mic “ceva” agatat de snur. Acest “ceva” a crescut si el cu timpul, de la mic si simbolic la mic/mare mai costisitor

Daca initial snurul se oferea fetei dragi si atat (in unele zone era invers, fata oferea martisor baiatului drag), acum barbatul, casatorit sau nu,  ofera martisoare mai multor femei, partea cu placutul a cam disparut.

Bratara piele ceramica

Asa ca, eu personal am decis sa ma adaptez. In loc sa muncesc pentru  martisoare pe care doamnele le vor muta dintr-un sertar in altul ceva vreme, sau le vor arunca direct la gunoi, voi face bratari.

Bratari cu rosu si/sau alb, din piele naturala, cu accesorii din inox , rezistente in timp. Eventual ceva margelute. Idei sunt multe.

Ne pregatim de Martisor 1

Poate ca sunt un pic mai scumpe, dar vor  putea fi purtate oricand, cativa ani

Pentru 1- 8 martie, brosele au fost  intotdeauna regine.

Ne pregatim de Martisor 2

Mica sau mare, mai ietina sau mai scumpa , cu snur alb rosu fau fara ele striga primavera de pe paltoanele de iarna ale doamnelor.

Ne pregatim de Martisor 3

Unde mai pui ca, in ultima vreme sunt la mare moda.

Daca pana acum vedeam acest accesoriu doar la doamnele cu o anumita varsta, acum  se pare ca este apreciata chir si de cele foarte tinere.

Deci, planul este facut, idei berechet, trecem la treaba cu elan. Alegeti optiune din magazin de a primi notificari pentru produsele noi si veti vedea daca ma tin de plan sau imi vin alte idei pe parcurs

Similar Posts