Labradorit – si frumos si util

Legenda spune ca Labradoritul a cazut din focul inghetat al Aurorii Boreale, o piatra ordinara transformata intr-una extraordinara. Este, din toate punctele de vedere, o piatra a Magiei, un cristal al șamanilor, prezicătorilor, vindecătorilor, și al tuturor călătorilor care îmbrățișează universul, căutând informații si îndrumare.

Labradorit - si frumos si util 1
  • Ce imi place mie cel mai mult la aceasta piatra, pe care am descoperit-o de curand, este ca, desi poate parea o piatra obisnuita, o simpla inclinare a acesteia va scoate in evidenta diverse nuante de straluciri.

De ce sa folosesti Labradoritul?

Piatra de Labradorit este considerate  cel mai puternic ocrotitor dintre toate mineralele. Aceasta formeaza un scut protector in jurul aurei tale curatind-o de toate obiceiurile, gandurile si sentimentele care ne impiedica sa ne atingem potentialul maxim.

O piatra foarte folositoare pentru cei ce se îngrijorează prea des, Labradoritul are capacitatea de a ne întări voința, puterea interioară și propriile convingeri. Acest simț al tenacității este esențial pentru dezvoltarea de idei noi sau gasirea bucuriei și a entuziasmului în orice activitate.

Cristalul de Labradorit iti poate spori abilitațile psihice, ascuțindu-ți intuiția, te face mai increzator in actiunile tale, exprimandu-te liber, urmarindu-ti  inspiratia!

Eu mi-am urmat-o si a rezultat o prima bijuterie cu aceasta piatra, o brosa ce o poti purta chiar la orice tinuta. De la camasa purtata la birou la rochia eleganta de coktail.

Labradorit - si frumos si util 2


Poarta deci bijuterii cu aceasta piatra si vei avea succes in cariera sau in orice alta activitate.

Pe lângă eleganța, frumusețea și beneficiile transformative, Labradoritul dispune si de proprietăți vindecătoare.

Labradoritul și sănătatea

Labradoritul este esențial pentru cei cu probleme cu inima deoarece determina scăderea presiunii sângelui. Este de mare ajutor și în reglarea metabolismului și îmbunatatirii digestiei.

Aceasta piatra te ajuta in indepartarea stresului  si a anxietatii datorită energiei sale care curăță corpul de toxine. Trateaza tulburari ale ochilor sau ale creierului și probleme respiratorii ca răceala sau bronșita. Poate alina simptome cauzate de reumatism sau gută.

Labradoritul si echilibrul de energie

Aceasta minunata piatra stimuleaza chakra (punct energetic) gâtului, numită și vocea corpului. Dacă este în echilibru, permite exprimarea a ceea ce gandim și simțim. Pe scurt, nu mai ții în tine! Scoți toate ideile, credințele și emoțiile într-un val îmbracat cu adevărul tău personal.

 Labradoritul ofera puterea flexibilității, relaxării și a armoniei, fiind ideal pentru echilibrarea chakrelor.

Labradorit - si frumos si util 3

Daruieste o bijuterie cu aceasta piatra cuiva drag si nu uita sa ii spui si cate ceva din cele de mai sus. Sigur  va aprecia si mai mult gestul tau.Similar Posts